Keresés
Termékek

Egér, vezeték nélküli, lézeres, normál méret, USB, LOGITECH "M705 Marathon", fekete

  • Egér, vezeték nélküli, lézeres, normál méret, USB, LOGITECH "M705 Marathon", fekete
Bruttó :
14 815 Ft
db
Cikkszám: LGEM705
Márka: LOGITECH
Csomagolási egység: db
»
További megosztások

Egér, vezeték nélküli, lézeres, normál méret, USB, LOGITECH "M705 Marathon", fekete

Leírás:

Hároméves elemélettartam: Az akár hároméves elemélettartamnak köszönhetően gyakorlatilag soha nem kell elemet cserélnie, így a környezet védelme mellett pénzt és időt is megtakaríthat. A LED tájékoztatja az elem alacsony töltöttségéről.

Logitech Unifying vevőegység: Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Segítségével egyszerűen csatlakoztathat újabb Logitech Unifying-kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet, így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó nehézségeket.

Nagy sebességű görgetés: Egyetlen görgetéssel lapozhat át dokumentumokat és weblapokat, a fokozatos görgetés pedig pontos navigálást biztosít a listákban és a diák, illetve a képek között.

Kiegészítő gombok: Szeretne gyorsan váltani a programok között? Esetleg szeretne lapról lapra lépkedni a weben egy pillanat alatt? Az alkalmazásváltó, illetve az előre- és visszaléptető gombokkal időt takaríthat meg.

Lézeres mozgáskövetés: A lézeres pontosság nyújtotta egyenletes mozgáskövetés előnyeit szinte bármilyen felületen érzékelheti.

Gondosan tervezett jobbkezes kialakítás: A formatervezett, jobb kézre szabott kialakítás természetes egyensúlyi tartást biztosít, és elérhető közelségbe hozza a testre szabható vezérlőket.

Kompatibilitás: Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7, Mac OS X 10.4 vagy újabb

3 év garancia

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés